O se gaosiga faatuatuaina

Jiangsu Jingye Pharmaceutical Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

O le a le eseesega i le va o le API ma le vaeluagalemu?

API ma intermediate o ni faaupuga se lua e masani ona faʻaaogaina i le falemaʻi vailaʻau, o le a la le eseesega i le va? I totonu o lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina le uiga, galuega ma uiga o API ma vaʻaiga, faʻapea foʻi ma le va o latou.

O le API o loʻo tu mo vailaʻau faʻamalosi malosi, o se mea i totonu o se vailaʻau e iai aʻafiaga faʻafomaʻi. APIs o vaega autu ia o vailaʻau ma fuafua le lelei, saogalemu ma le aoga o vailaʻau. APIs e masani ona tu'ufa'atasia mai fa'apogai mata po'o fa'alenatura ma fa'ata'ita'i fa'amalosi ma fa'atagaga a'o le'i fa'aogaina mo taumafa a tagata.

Intermediates o mea faʻapipiʻi e fausia i le taimi o le faʻaogaina o le API. Intermediates e le o ni oloa fa'ai'uga, ae o mea tau suiga e mana'omia nisi fa'agaioiga e avea ma API. O loʻo faʻaogaina faʻasalalauga e faʻalauiloa ai gaioiga faʻamaʻi, faʻaitiitia tau, poʻo le faʻateleina o le gaosiga o API. E ono leai se a'afiaga o vaila'au fa'agata pe ono o'ona ma o lea e le talafeagai ai mo le taumafaina e tagata.

O le eseesega tele i le va o le API ma intermediates o API o mea aoga ia e saofagā saʻo i le togafitiga o vailaʻau, aʻo mea vavalalata o mea muamua e fesoasoani i le gaosiga o API. APIs e iai fa'alavelave fa'apitoa ma fa'atonuga o vaila'au ma gaioiga, a'o va'ava'ava'a atonu e sili atu ona faigofie ma fa'aitiitia le fa'amalamalamaina lelei o fausaga ma galuega. APIs e fa'atatau i fa'atonuga fa'atulafonoina ma fa'atonuga lelei, ae atonu e itiiti ni mana'oga fa'aletulafono ma fa'amautinoaga lelei.

E taua uma API ma intermediates i le falemaʻi vailaʻau aua latou te aʻafia i le atinaʻeina ma le gaosiga o vailaʻau. APIs ma intermediates e eseese galuega, uiga, ma a'afiaga i le lelei ma le fa'atinoga o vaila'au. E ala i le malamalama i le eseesega i le va o APIs ma intermediates, e mafai ona sili atu lo tatou talisapaia o le lavelave ma le faʻafouina o le falemaʻi.


Taimi meli: Feb-28-2024