O se gaosiga faatuatuaina

Jiangsu Jingye Pharmaceutical Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

Su'esu'eina le tele o aoga o le dibenzocycloheptanone: se va'aiga toto'a i ana fa'aoga

I le matata o vailaʻau kemisi, e toʻaitiiti mea faʻapipiʻi tu mai mo a latou faʻaoga eseese ma aoga e pei o le dibenzosuberone. O lenei tuufaatasiga tulaga ese, ua lauiloa foi o le 1011-dihydrodibenzo[a,d]cyclohepten-5-one, ua tosina mai ai le mafaufau ona o lona gafatia togafitiga i vaega eseese o vailaau. Sei o tatou maulu loloto i le lalolagi o le dibenzosuberone ma suʻesuʻe ona lelei i le avea ma vaega taua o le soifua maloloina faʻaonaponei.

I le pito i luma o suʻesuʻega faʻafomaʻi, o le dibenzosuberone o loʻo faʻaalia meatotino e matua faʻateleina lona tau. E lauiloa ona o lona gafatia e galue o se prodrug, o lona uiga e mafai ona liua i vailaʻau faʻamalosi malosi i totonu o le tino. O lenei meatotino tulaga ese e mafai ai ona faʻafetaui aʻafiaga togafitiga aʻo faʻaitiitia aʻafiaga itu, ma avea ma filifiliga muamua mo le atinaʻeina o vailaʻau.

O le fa'aogaina o togafitiga ole dibenzocycloconone e matua lautele ma fa'alautele le tele o vaega o vaila'au. O le mea pito sili ona taua o nei mea o lana matafaioi i le togafitia o faʻafitauli o le neurological. O su'esu'ega e fa'aalia ai o le dibenzosuberone e mafai ona fesoasoani e fa'amama fa'ailoga e feso'ota'i ma tulaga e pei o le ma'i o Parkinson, ma e ono fesoasoani i le fa'atonutonuina o le dopamine. E le gata i lea, ua su'esu'eina ona uiga fa'aanticonvulsant, fa'ailoa mai e mafai ona fa'aoga i togafitiga epilepsy.

E le gata i lea, o aʻafiaga faʻamaʻi o le dibenzosuberone ua suʻesuʻeina tele, ma tatala ai le avanoa o lona faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. Mai le gugu e o'o atu i fa'ama'i autoimmune, o le malosi o lenei fa'alapotopotoga e fa'afetaui ai tali fa'aletonu e mafai ona o'o atu ai i le fa'agasologa tele o togafitiga.

E le gata i lea, o le dibenzosuberone e iai foʻi lona faʻaogaina i le endocrinology. O lona gafatia e fegalegaleai ma le tino o le hormonal system e taʻu mai ai e iai sona sao i le faatonutonuina o gaioiga e pei o le metabolism ma le homeostasis malosi. O lenei lautele o gaioiga e faʻaalia ai le agavaʻa ma le taua o le dibenzosuberone i vailaʻau faʻafomaʻi faʻaonapo nei.

O fa'amanuiaga o le dibenzocycloconone e fa'alautele atu i tua atu o ona a'afiaga. O lona fausaga vailaʻau e faigofie ona faʻaleleia, faʻatagaina tagata suʻesuʻe e atiaʻe mea faʻapitoa ma faʻaleleia atili le aoga poʻo aʻafiaga faʻatatau. O lenei fetuutuunai i le mamanu ma le faʻaogaina e avea ai ma meafaigaluega taua mo le suʻeina ma le atinaʻeina o vailaʻau.

Mo i latou o loʻo suʻeina le dibenzocycloheptanone maualuga, Jingye Pharmaceutical e ofoina atu fofo faʻalagolago. O latou upega tafaʻilagi ihttps://www.jingyepharma.com/dibenzosuberone-1011-dihydrodibenzoadcyclohepten-5-one-product/o lo'o tu'uina mai ai fa'amatalaga au'ili'ili e uiga i lenei tu'ufa'atasiga tele. Jingye Pharmaceuticals ua tuuto atu i le tulaga lelei ma o loʻo i ai se talaʻaga o le gaosia o vailaʻau maualuga, faʻamautinoa e te maua le avanoa faigofie ma faʻatuatuaina i le dibenzocycloheptanone.

I se aotelega, o le dibenzosuberone o loʻo faʻaalia ai se alualu i luma fou i vailaʻau faʻasaienisi. O lona lautele lautele o faʻaoga, mai le neurology i le endocrinology, ma lona gafatia mo faʻasalalauga ua avea ma maatulimanu o togafitiga faʻaonapo nei. A o faʻaauau pea ona matou suʻesuʻeina le loloto o lenei faʻalavelave mataʻina, o faʻamanuiaga o le dibenzosuberone e mautinoa lava o le a fausia ai se lumanaʻi manuia i le soifua maloloina.

AsiasiJinyePharmaceuticals i aso nei e aʻoaʻo atili e uiga i le alualu i luma faʻalauiloa na faia i le dibenzosuberone ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻafouina e lenei faʻalapotopotoga lou malamalama i mea fou faʻafomaʻi.


Taimi meli: Mati-29-2024