O se gaosiga faatuatuaina

Jiangsu Jingye Pharmaceutical Co., Ltd.
itulau_fanua

Tala Fou

O se Malamalamaga i le Fa'asologa o le 2-Amino-4′-Bromobenzophenone: Ose Vailaau Fa'atauva'a Taua.

I le malo o le gaosiga o vailaʻau, o le tuʻufaʻatasiga o intermediates malosi pei2-Amino-4′-Bromobenzophenonee taua.Jiangsu Jingye Pharmaceuticalo lo'o tu i luma o lenei fa'agasologa, tu'uina atu fa'atasiga sili ona lelei e mana'omia mo le atina'eina o vaila'au fa'apitoa.

Synonyms ma Fa'ailoaga

E masani ona taʻua o le (2-Aminophenyl) (4-bromophenyl) methanone, o lenei tuufaatasiga e iloa e le numera CAS 1140-17-6. O se vaega taua tele i le tu'ufa'atasiga o vaila'au eseese.

Uiga Molecular

Faatasi ai ma se fua mole mole o le C13H10BrNO ma le mamafa mole o le 276.13,2-Amino-4′-Bromobenzophenoneo loʻo faʻaalia i lona fausaga o le benzophenone manogi, lea e faʻaleleia atili e ala i le iai o amino ma bromo substituents.

Gaosiga Fa'agasologa

Le faagasologa o le gaosiga o le 2-Amino-4′-Bromobenzophenone iJiangsu Jingye Pharmaceuticale fa'ailogaina i faiga fa'atonutonu lelei. Amata i le maualuga-mama mea mataʻutia, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga vailaʻau faʻaeteete, faʻamautinoa le faʻaopoopoina o le bromo ma vaega amino i tulaga saʻo i luga o le benzophenone backbone.

Talosaga

O lenei tuufaatasiga e maua lona faaaogaina i luga o alaleo o taumafaiga tau vailaau. E avea o se vaeluaga mo Pronak, ma o lona agavaʻa e faʻalautele atu i le tuʻufaʻatasiga masani ma gaioiga gaosiga o vailaʻau. O lana matafaioi e taua i suʻesuʻega suʻesuʻe ma atinaʻe, e saofagā i le tuʻufaʻatasia o mea fou.

Tulaga Maualuga ma Fa'amautinoaga Tulaga

Jiangsu Jingye Pharmaceutical fa'amaualuga ia lava i le avea ma tagata fa'atau sili o lenei fa'apotopotoga, fa'ailoa lona manuia i le tulaga maualuga, tau fa'atauva, vave tu'uina atu, ma le vave tali atu i fesili a tagata o tausia. O le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei e mautinoa ai o vaega taitasi o2-Amino-4′-Bromobenzophenoneausia tulaga maualuga o le mama ma le tumau.

Fa'ai'uga

O le tuʻufaʻatasiga faʻapitoa o le 2-Amino-4′-Bromobenzophenone o loʻo faʻamaonia ai.Jiangsu Jingye Pharmaceutical's fa'amaoni i le fa'alauteleina o le alamanuia tau vaila'au. E ala i le tuʻuina atu o lenei mea autu autu ma le maualuga ma le faʻamaoni, o le kamupani e saofagā tele i le soifua maloloina ma le soifua manuia o sosaiete. Afai e te manaʻomia, e mafai ona efaafesootai matou:imeli:guml@depeichem.com/shiyf@depeichem.com.

截屏2024-04-12 15.37.18


Taimi meli: Apr-24-2024